Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 09:22 - По "Света и у Нас " Неделно кафе ..;))
Автор: ivouzunov Категория: Забавление   
Прочетен: 1104 Коментари: 0 Гласове:
1



Трима с пукнати глави, бити с бухалки и метална тръба
16.04.2011 09:26
БГНЕС

Трима са настанени тази нощ в благоевградската болница с пукнати глави, след като са бити с железни предмети, предаде кореспондентът на БГНЕС в града. Най-тежко е състоянието на 46-годишният Атанас Димов от с. Крупник, община Симитли. Той е с пукнат череп, след като е налаган с бухалка, 17-годишния му син Ангел е с комоцио и двамата са от ромски произход. Фамилията тъкмо седнала да вечеря, когато пред къщата им спрял микробус с техни братовчеди от Сандански. От него излезли трима, които нахлули в къщата с бухалки и започнали да налагат кой и където сварят. по случая работят полицаите от ПУ-Симитли. Третият пострадал, приет в болница с разбита с метална тръба глава е 33-годишният Добри Градевски от гр. Кочериново, кюстендилска област. Животът му спасила майка му Марийка. Инцидентът станал късно снощи пред дома на Градевски в Кочериново. Добри за пореден път се скарал със съседа си, който го издебнал на прибиране в къщи и започнал да го налага с метална тръба. Първият удар само отнесъл част от скалпа на Градевски, който паднал на земята. Съседа му нанесъл втори удар, този път успял да го уцели точно по главата. За късмет на Добри, майка му чула свадата със съседа и излязла да види какво става. През това време съседа замахнал с тръбата, за да довърши падналия на земята Добри. Майка му обаче успяла да предпази главата му, слагайки ръка върху нея. Третия удар с тръбата счупил ръката й, но така синът й не поел към отвъдното.. Полицаите от ПУ-Кочериново работят по случая. /БГНЕС /

  Никълъс Кейдж - в затвора

Срещу известния актьор, режисьор и продуцент са повдигнати обвинения за домашно насилие, злоупотреба с алкохол на обществено място и нарушаване на общественото спокойствие
  Кейдж и съпругата му Алис се скарали шумно във Френския квартал на Ню Орлиънс. Злоупотребилият с алкохол актьор спрял пред къща в квартала и настоявал, че живее временно в нея, защото я бил наел.
 Съпругата му се опитала да го убеди, че това не е така и тогава той я сграбчил грубо за ръката.
 После 47-годишният актьор започнал да удря по околните коли и се опитал да влезе със сила в такси.
 Тогава се намесил полицай, който видял, че Кейдж е пиян, и му наредил да слезе от таксито, но актьорът започнал се разправя шумно с него и накрая бил арестуван.


 Това са новини от  три световно известни центъра на домашното насилие : Ню Орлианс, село Крупник и Кочериново. Интересна е проявата на Насилието по места и  култури ! Някак си  предпочитам Никълъс  Кейдж ,да ми се "подпре на колата и  да повика " пред  къщи (защо не и  да влезе) ..отколкото  да  срещна  "братчедите" от  Сандански... Ще ми е   тягостно на  Душата !
  А пък, ако  до Кейдж  беше  майка  му  Марийка, да сложи   ръка  на  челото му и  да  каже : "Еби им ги  макята.."  ...всичко   щеше да си е ..редовно !
 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivouzunov
Категория: Забавление
Прочетен: 323428
Постинги: 198
Коментари: 209
Гласове: 413
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930